Visie & werkgebied

Strijveld Bewindvoering is ontstaan uit de ambitie van Jurinde Strijker en Kim Nieuwveld om een eigen bewindvoeringskantoor te starten. Zij merkten dat steeds meer mensen behoefte hebben aan ondersteuning van een professional in hun financiële situatie. Deze behoefte kan bijvoorbeeld ontstaan doordat:
– men lichamelijk of psychische klachten heeft;
– men schulden heeft;
– men niet goed met geld kan omgaan;
– men financiële stress ervaart;
– men een verlies in inkomen ervaart en niet weet welke vervolg stappen genomen moeten worden.

Strijveld Bewindvoering probeert voor deze mensen rust te creëren door de financiële zaken te regelen en waar nodig de schulden aan te pakken. Wij proberen beschermingsbewind als een samenwerking te benaderen en communicatie is hiervan een belangrijk onderdeel.

Onze cliënten bezoeken wij voornamelijk thuis, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens gesprekken. Mocht men dit niet willen of is een thuisbezoek niet mogelijk, dan kijken wij altijd naar een gepaste oplossing.

Ons werkgebied betreft voornamelijk de regio’s Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard zijn wij ook bereid om buiten deze regio onze diensten te leveren.

Even voorstellen

Jurinde Strijker
Jurinde is 33 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Twente. Inmiddels woont zij alweer enkele jaren in de regio Gelderland. Na haar studie HBO Rechten aan Saxion Hogeschool en de Robert Gordon University in Aberdeen heeft zij een leidinggevende functie in de horeca gehad en gewerkt bij de Belastingdienst. Jurinde miste hier het financiële en juridische aspect in haar werkzaamheden, hoewel het contact met mensen haar wel erg aansprak. Na lang zoeken heeft zij de door haar gewenste combinatie gevonden in de functie van bewindvoerder.

Jurinde is als bewindvoerder erg betrokken bij haar cliënten en houdt de contacten graag persoonlijk, zij houdt ervan mensen te helpen om hun financiën weer op de rit te krijgen en te houden. Door haar juridische achtergrond is ze goed in staat om te adviseren bij juridische vraagstukken.

Judith Dalm-Hessel
Judith is 40 jaar oud en woont samen met haar man en kinderen in de Betuwe. Na gewerkt te hebben als notarieel medewerkster en planner in de thuiszorg, werkte ze sinds een aantal jaar als administratief ondersteuner bij Hessel Bewindvoering. Na de overname in februari 2021 is zij toegevoegd aan het team van Strijveld Bewindvoering.

Judith vindt het leuk om te werken met cijfers en ervoor te zorgen dat alle informatie klopt in het systeem. Verder vindt ze het erg fijn om werk te doen waar anderen door geholpen worden.

Kim Nieuwveld
Kim is 40 jaar oud, heeft twee kinderen en is geboren in Gouda. Zij is woonachtig in de regio Utrecht. In de afgelopen 15 jaar heeft Kim veel ervaring opgedaan met problematische schulden, daar werkzaam is geweest als schuldhulpverlener en bewindvoerder WSNP bij verschillende organisaties in diverse delen van Nederland.

Kim is analytisch sterk en heeft een grote affiniteit met cijfers. Daarnaast haalt zij veel voldoening uit het helpen van andere mensen.

Greetje Burgers-Schenkel
Greetje komt oorspronkelijk uit de provincie Groningen en is in 2016 verhuisd naar Gelderland. Daar woont ze samen met haar man en zoon. Na haar studie HEAO Management Economie en Recht heeft ze ruim 22 jaar in diverse functies bij de Rabobank gewerkt. Na haar verhuizing naar Gelderland heeft ze diverse banen gehad op het financiële vlak, onder andere bij de Hypotheekshop en op de financiële administratie bij ACSI.

Greetje is in juni 2019 in dienst getreden bij Hessel bewindvoering en is, nu dit kantoor is overgenomen door Strijveld bewindvoering, sinds februari 2021 aan ons team toegevoegd.

Sandra Horst
Sandra is 60 jaar, geboren en getogen in Twente. Sinds enkele jaren is zij woonachtig in de Achterhoek met haar partner. Moeder van twee volwassen kinderen en oma van twee mooie kleindochters.

Sandra is begonnen als interieurverzorgster en in datzelfde bedrijf kon zij later aan de slag als kantinemedewerkster. Op latere leeftijd heeft zij een opleiding gevolgd bij VVST (Vrouwenvakscholing Twente), waar zij haar diploma heeft behaald als Commercieel Administratief Medewerker. De afgelopen jaren heeft Sandra diverse functies bekleed o.a. als assistent logistiek medewerker, secretaresse en HR-medewerker personeelszaken.

Sandra haalt veel genoegen uit haar werk, doordat zij hiermee andere mensen kan helpen.