Strijveld Bewindvoering is ontstaan uit de ambitie van Jurinde Strijker en Kim Nieuwveld om een eigen bewindvoeringskantoor te starten. De naam Strijveld Bewindvoering
is gevormd door de achternamen te combineren, waarmee Jurinde en Kim willen laten zien dat zij een sterk team vormen.

Jurinde is 29 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Twente. Inmiddels woont zij alweer enkele jaren in de regio Gelderland. Na haar studie HBO Rechten aan Saxion Hogeschool en de Robert Gordon University in Aberdeen heeft zij een leidinggevende functie in de horeca gehad. Jurinde miste hier het financiële en juridische opzicht in haar werkzaamheden, hoewel het contact met mensen haar wel erg aansprak. Na lang zoeken heeft zij de door haar gewenste combinatie gevonden in de functie van bewindvoerder.

Jurinde is als bewindvoerder erg betrokken bij haar cliënten en houdt de contacten graag persoonlijk, ze houdt er van mensen te helpen om hun financiën weer op de rit te krijgen en te houden. Door haar juridische achtergrond is ze goed in staat om te adviseren bij juridische vraagstukken.

Kim is 36 jaar oud, heeft twee jonge kinderen en is geboren in Gouda. Zij is woonachtig in de regio Utrecht. Momenteel volgt zij de studie HBO Rechten, specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Kim heeft veel ervaring met problematische schulden, daar zij meer dan 10 jaar werkzaam is geweest als schuldhulpverlener en bewindvoerder WSNP in diverse delen van Nederland.

Kim is analytisch sterk en heeft een grote affiniteit met cijfers. Daarnaast haalt zij er veel voldoening uit andere mensen te helpen.