Visie & werkgebied

Strijveld Bewindvoering is ontstaan uit de ambitie van Jurinde Strijker en Kim Nieuwveld om een eigen bewindvoeringskantoor te starten. Zij merkten dat steeds meer mensen behoefte hebben aan ondersteuning van een professional in hun financiële situatie. Deze behoefte kan bijvoorbeeld ontstaan doordat:
– men lichamelijk of psychische klachten heeft;
– men schulden heeft;
– men niet goed met geld kan omgaan;
– men financiële stress ervaart;
– men een verlies in inkomen ervaart en niet weet welke vervolg stappen genomen moeten worden.

Strijveld Bewindvoering probeert voor deze mensen rust te creëren door de financiële zaken te regelen en waar nodig de schulden aan te pakken. Wij proberen beschermingsbewind als een samenwerking te benaderen en communicatie is hiervan een belangrijk onderdeel.

Onze cliënten bezoeken wij voornamelijk thuis, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens gesprekken. Mocht men dit niet willen of is een thuisbezoek niet mogelijk, dan kijken wij altijd naar een gepaste oplossing.

Ons werkgebied betreft voornamelijk de regio’s Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard zijn wij ook bereid om buiten deze regio onze diensten te leveren.

Even voorstellen

Jurinde Strijker
Jurinde is 29 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Twente. Inmiddels woont zij alweer enkele jaren in de regio Gelderland. Na haar studie HBO Rechten aan Saxion Hogeschool en de Robert Gordon University in Aberdeen heeft zij een leidinggevende functie in de horeca gehad en gewerkt bij de Belastingdienst. Jurinde miste hier het financiële en juridische aspect in haar werkzaamheden, hoewel het contact met mensen haar wel erg aansprak. Na lang zoeken heeft zij de door haar gewenste combinatie gevonden in de functie van bewindvoerder.

Jurinde is als bewindvoerder erg betrokken bij haar cliënten en houdt de contacten graag persoonlijk, zij houdt ervan mensen te helpen om hun financiën weer op de rit te krijgen en te houden. Door haar juridische achtergrond is ze goed in staat om te adviseren bij juridische vraagstukken.

Kim Nieuwveld
Kim is 37 jaar oud, heeft twee kinderen en is geboren in Gouda. Zij is woonachtig in de regio Utrecht. Momenteel volgt zij de studie HBO Rechten, specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Kim heeft veel ervaring met problematische schulden, daar zij meer dan 15 jaar werkzaam is geweest als schuldhulpverlener en bewindvoerder WSNP in diverse delen van Nederland.

Kim is analytisch sterk en heeft een grote affiniteit met cijfers. Daarnaast haalt zij veel voldoening uit het helpen van andere mensen.