Sinds de start van Strijveld Bewindvoering in 2016 zijn wij bezig geweest met het opbouwen van onze caseload en het inrichten van efficiënte werkprocessen. Inmiddels zijn 5 jaar verstreken en zijn wij klaar om verder te groeien. Dit hebben wij onlangs gerealiseerd in samenwerking met Hessel Bewindvoering.

Hessel Bewindvoering heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in de regio’s Utrecht en Gelderland op het gebied van bewindvoering. Nu de vennoten van Hessel Bewindvoering hun activiteiten om privéredenen willen staken, hebben zij de bewinden waarin zij benoemd waren aan ons gegund. De meeste bewinden zijn per 1 februari jl. overgedragen naar Strijveld Bewindvoering.

Daarnaast nemen wij ook het personeel over dat bij Hessel Bewindvoering in dienst was. Zij zullen zich binnenkort op de pagina ‘Over Ons’ voorstellen. Ook komt Berdien Kreuger-Hessel ons team tijdelijk versterken, zodat de periode na de overname zo soepel mogelijk verloopt voor alle cliënten.

In de komende periode zullen wij alle cliënten die de overstap naar ons kantoor gemaakt hebben persoonlijk benaderen en met hen kennismaken. Het kan daardoor voorkomen dat u niet uw bewindvoerder zelf aan de telefoon krijgt, maar één van onze nieuwe medewerkers. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Vol goede moed en vertrouwen gaan wij deze nieuwe uitdaging aan en bedanken wij alle cliënten voor het vertrouwen dat zij in ons stellen.Jurinde Strijker & Kim Nieuwveld